Gampang Convert Video kanggo Sembarang Format

  • Input Sembarang Video

  • Input saka Piranti Langsung

  • 150+ format Output

  • Kumpulan Ngonversi / Gabung Videos

  • iSkysoft iMedia Panggantos Deluxe kanggo Mac mbantu Ngonversi video, audio lan malah file DVD kanggo macem-macem format. Kajaba iku, iku bakal terus kanggo nambah format didhukung anyar sawise release saka versi anyar! Sampeyan bakal tansah njaluk free update iki rate video paling kanggo Mac.

    Hot format didhukung +

    Losslessly Convert Video ing 90X Speed ​​Luwih cepet

    Ngundhakake ing kacepetan iku asil saka harnessing daya GPU apa komputer. percepatan hardware GPU Intel & NVIDIA mundhak kacepetan konversi iSkysoft iMedia Panggantos Deluxe. Yen sampeyan pengin ngowahi video sing dienkode ing H.264, iki Mac video converter bakal tansah tetep video asli & kualitas audio kajaba sampeyan nggenti setelan encode utawa compress video.

    video converter for mac

    Kanggo seneng luwih nindakake pengalaman, sampeyan bisa:

    Convert Video Online - Seneng Streaming Videos Offline

    Minangka rate video sing paling apik kanggo Mac, iSkysoft iMedia Panggantos Deluxe Mac bisa ngowahi video ora mung lokal nanging online. Iku ngijini sampeyan kanggo ngowahi video online (kalebu 4K & HD) saka 1,000+ Camping, kalebu YouTube, Hulu, Facebook, VEVO, Vimeo, lakon, lan sapiturute kanggo format utawa piranti sing pengin.

    best video converter for macbest video converter mac

    Sunting & Ningkatake - Awesome Panjenengan Video

    iSkysoft iMedia Panggantos Deluxe kanggo Mac ndadekake editing video gampang karo editor video sawijining dibangun ing. Wis fitur editing video sugih: Trim, Potong, Puter, Casa, Subtitle, lan Volume, etc.

    Preview & Editing

    Potong & Potong Videos

    Tambah Subtitles, watermarks, Efek

    Salah Tutul Ngoptimalake

    Simpen & Share - Tansah Kabeh Seneng Moments Fresh

    Transfer Videos kanggo Panjenengan Piranti

    Sawise nindakake video lan nyambungake piranti kanggo program, sampeyan bisa nggunakake super Handy Mac video converter kanggo langsung nransfer video diowahi kanggo iPhone, iPad, telpon Android utawa hard drive karo siji klik prasaja. Mung duwe cobi lan seneng video kapan pengin!

    Nggawe dhéwé DVD Panjenengan

    iSkysoft iMedia Panggantos Deluxe kanggo Mac uga bisa tumindak minangka alat DVD kabeh-ing-siji kanggo ngowahi ngarep DVD, nyalin lan DVD serep, file DVD sunting, ngobong video kanggo DVD, lan ing.

    • A Macem-macem Cithakan

      Kanthi rate video pokok kanggo Mac, sampeyan bisa ngobong video kanggo disk DVD, folder DVD utawa file / IFO DVD ISO karo macem-macem Cithakan.

    • Burn Multiple DVD File

      Sawise loading video, sampeyan bisa kanthi gampang diobong kanggo macem-macem cd DVD tanpa panyuwunan database.

    • Sunting DVD

      Sawise loading DVD, sampeyan uga bisa ngowahi iku karo alat video editor ing dibangun ing iSkysoft iMedia Panggantos Deluxe kanggo Mac.

    • Copy DVD

      Pengin disalin ing DVD file minangka backup? Mac iki rate video saka iSkysoft bakal bantuan nyalin file DVD tanpa mengkono karusakan apa wae kanggo kualitas.

    Njaluk di Kothak piranti

    iSkysoft iMedia Panggantos Deluxe kanggo Mac kudu paling rate video kanggo Mac kedhaftar. Menehi pangguna-loropaken antarmuka lan fungsi, lan sampeyan duwe ora perlu sumelang bab mundhut kualitas sak proses nindakake ing kabeh. Kajaba iku, sampeyan bisa njaluk liyane ing kothak piranti ing:

    best video file converter for mac

    Metadata Info Editor

    video file converter for mac

    VR Panggantos

    video file converter mac

    GIF Maker

    videos converter mac

    recorder layar

    gambar

    • videos file converter mac
    • best mac video converter
    • video converter ultimate for mac
    • convert video mac
    • convert videos mac
    • convert video on mac

    Convert Video: Ngonversi video, sampeyan bisa ngimpor video kanggo iSkysoft iMedia Panggantos Deluxe kanggo Mac pisanan. Banjur milih format output lan folder. Sawisé iku, klik "Convert" Ngonversi video.

    sistem Requirements

    • Didhukung OS: MacOS 10.7 10.8, 10.9 Mavericks, 10,10 Tenaya, 10.11 El Capitan, 10,12 Sierra lan 10,13 High Sierra.
    • CPU: prosesor 1G Hz Intel utawa ndhuwur.
    • Memori: Paling 512M RAM fisik
    Ngunduh gratis

    Software Interface Language Cepak

    Kanggo nambah basa liyane kanggo bisnis, mangga ngirim kita penjenengan >>

    convert video for mac

    100% Clean

    convert videos for mac

    30-dina dhuwit bali

    convert video files mac

    1to1 Support

    Dipercaya dening mayuta-yuta Media & Pangguna

    "

    Lambé dibunderaké metu produk-menang ing review kita sing paling ngowahi video Mac wis iMedia Panggantos dening iSkysoft Studio.This rate video kanggo Mac stands kepala pundak ndhuwur paling saka kompetisi, entuk Ulasan Top Ten Bronze Award.

    TopTenReviews

    "
    "

    Kiss masalah kompatibilitas pamit becik. A kombinasi video converter, DVD burner lan aplikasi video ngundhuh online - Video Converter Ultimate nawakake saestu siji-mandeg solusi kanggo file video, audio lan DVD.

    Softonic

    "
    "

    iSkysoft Video Converter Ultimate njupuk iSkysoft Video Converter kanggo tingkat beda. Kanggo konversi lan editing fungsi ana program adhine sawijining, edition Ultimate iki nggabungaké support DVD lengkap.

    software.informer, 2015,4

    "
    (By 1676 Pangguna)
    Jl
    Bali menyang ndhuwur